Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

365 napos kihívás/ 2. hét

Második hét az évből. 7 fotó az életünkből.

Az első fotó a Feneketlen-tónál készült. Séta, egyedül. A legjobb értelemben vett magány. Mindenféle intéznivaló után, egyedül, könnyeden.

Jól indult a hét.

A legtöbb reggelünk összebújással kezdődik. A kedvenc napszakom. Megtelik a nagyágy gyerekekkel, elmeséljük, ki mit álmodott, és csak töltekezünk egymás szeretetésével.

A projektnek köszönhetően viszem magammal mindenhova a fényképezőgépet. Ma délelőtt piacra mentünk, készült sok izgalmas kép, miközben folyamatosan azt vártam, mikor szól rám egy kofa, hogy itt nem lehet ám fotózni… De semmi ilyesmi nem történt, még ha jutott is pár értetlen tekintet. Szóval sikeresen bevásároltunk, Apa fizetett, Anya dokumentált. 

(Teljes képriport a piaci körünkről szintén megnézhető a blogon, katt IDE!)

A csütörtöki fotó este készült. A gyerekeim mind, kivétel nélkül nagyon-nagyon mozgékonyak. Zárójelben jegyzem meg, hat hónapos Legkisebbke felállt. Szóval a téli estéink mind, kivétel nélkül valamiféle mozgással telnek. Kézenállás, bukfenc, foci az előszobában, bunyó az ágyon, vagy csak szimpla rohangálás.

Péntek újfent ügyintézős nap volt. Nyakunkba vettük a várost, intézzük az ügyeket – ilyenkor persze a legritkábban végzünk gyorsan. Sokkal inkább lassan. Az ebédiő alattomban lecsapott ránk, mi pedig – hamuba sült pogácsa híján – besodródtunk egy gyorsétterembe.

Szombat úgy alakult, hogy csajoskodtam. Barátnőkkel találkoztam délelőtt, és a lányommal bandáztunk délután. Gondolta, fagyizzunk, de ha már lúd, legyen kövér! Jól néz ki, igaz? 

A hét záró képe egy aktuális szülői kihívás. Nem könnyű a Z generáció szülőjének lenni. Vagy ő már az Alfa? Internethasználat, saját telefon, mire használja, hogyan, és mikor… hogy legyen az ember bölcs ezekben a kérdésekben? Nálatok mik a szabályok? Ha szívesen beszélgetnél erről, gyere a facebook csoportba, gondolkodjunk együtt!

Köszönöm, hogy velem tartotok a napi kép kihívásban, jövő hét végén hozom a következő élet-csomagot!

Naprakészen itt követhetsz:
csaladmesem 
Szép hetet, járjatok nyitott szemmel, sok a csoda körülöttünk!

Helló, suli!
Helló, tavasz!
Kezdetek
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.