Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

365 napos kihívás/ 3. hét

Harmadik hét az évből.

7 fotó az életünkből.

Gyerekkorom óta nagyon szeretek vonattal utazni. Suhan a táj, monoton zakatolás, van az egésznek egyfajta romantikája. Az első fotó az esti órákban készült, hazafelé. 

Az útra vittünk nagy pakkokat, meg a sok gyereket, szóval a gépre csak az 50-es fix obit tettem fel, hogy kevesebb helyet foglaljon. Régebben képes voltam egy egész esküvőt végigfotózni vele. Most úgy éreztem, rettentően korlátoz, annyira megszerettem a gyakrabban használt széleslátószöget. De mindig az a legjobb fényképezőeszköz, ami épp nálad van! Sikerült valami jót kihozni így is?

Ítéljétek meg ti!

Szeretem, ahogy Négyéves fiúka be tud kapcsolódni a körülötte zajló dologkba – a maga természetességében. Kedden Nagylány órákig sürgött-forgott a konyhában. Öcsi mellette, egy kekszet a szájába tolt, egyet az asztalra pakolt, így felváltva. Mire tele lett a hasa, az autó pályája is elkészült.

Mert mi amolyan étellel játszós család vagyunk… Láttad már, milyen arcokat, alakokat képes produkálni a lukacsos sajt, amikor szeleteled? El kellene kezdenem arról is egy sorozatot… 

A harmadik kép családi vendégségben készült, gyereksereg zajában: ha munka van, akkor munka van. Mióta a férjem itthon van, sokkal több időt tölt együtt a gyerekekkel. De így is nehezen viselik, amikor Apa “dolgozni megy” – és hiába van ott, még sincs jelen.
Akik így éltek, hogy működik? Előnyök, hátrányok?

Ha szívesen beszélgetnél erről, gyere a csoportunkba: IDE

A csütörtöki fotó kora reggeli. Albérletben lakunk. Vegyes érzelmek fűznek ehhez a kölcsönlakáshoz. Erős hála, kedves itteni emlékek, ugyanakkor egyre inkább minden mást kiszorító elvágyódás. Jó reggelt, ébredező változás! 

Pénteken alig láttam a családot. Egész nap dolgoztam, szinte nem is néztem fel a géptől. Ők is mentek a dolgaik után. De este lehevertünk együtt a szőnyegre, és zenét hallgattunk, a közös kedvenc szólt: A dzsungel könyve. 

Szombaton ismét piac nap! A legutóbbi nagybevásárlásunk képriportját – óriás répákkal, húscubákokkal, görkorival – megnézheted ITT. A gigantikus gyümölcsök a piactér díszei, extrém, de nagyon menő!

A hét záró képe Nagyfiú vacsora készítése. Palacsinta, gluténmentesen! Kitalálta, elkészítette, felszolgálta. Annyira bírom! 

Köszönöm, hogy velem tartotok a napi kép kihívásban, jövő hét végén hozom a következő élet-csomagot!

Naprakészen itt követhetsz:
csaladmesem 

Múlt hetünk: http://csaladmesek1.p4hirxqr1q-wg96gyyp16oy.p.runcloud.link/365-napos-kihivas-2-het/

Szép hetet, járjatok nyitott szemmel, sok a csoda körülöttünk!

Balázs család
Konmari kalandjaim 4. rész
Babaváró
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.