Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

365 napos kihívás/ 7. hét

Hetedik hét az évből.

7 fotó az életünkből.

Hétfő. Úton, fizkálisan is – utazom a metrón, a kép is ekkor készült, persze telefonnal.

És úton – célokkal, tervekkel, tanulásban. Vállalkozónői képzés tulez!

Kedd – egy szeretett munka. Tanítok egy tanulócsoportban, alkotunk a gyerekekkel. Ma éppen az önarcképeinkkel dolgoztunk. Színhasználat, formák. Szelfi helyett is!

Szerda. Fiúk az ágyon, vagyis a csatahajón. Már nem mindennapos, hogy együtt játszanak. De még megtörténik. Ilyenkor a hálószoba őserdővé változik, esetleg sivataggá, vagy éppen zúgó tengerré, ahol az ágy a hánykolódó hajó… És történnek a veszélyek, meg csodák. “Nem halhatsz meg… ne! Megmentelek!”

Csütörtök. Nehéz nap. Kórházba kellett mennem, a kép akkor készült, amikor már túl voltam a nehezén. Van, amikor a test szót kér. Ez egy ilyen időszak, intenzív munka, önvizsgálat, felismerések, gyógyulás keresése. Nem könnyű út. Elfáradtam…

Te hogy vagy?

Pénteken itthon, pihenősen, regenerálódósan. (Ezt a szót talán sohasem írtam még le így!) Este koncertet kaptunk, az áhítatos közönség elbűvölve hallgatta az önjelölt rocksztárt.

A hétvégére utazás lett tervezve, kedves barátokhoz, Pécsre. A kép egy egzotikus gyros-osnál készült, egy picike, de igazán különleges atmoszférájú helyen. Beülsz, szól a halk, idegen zene, eszel, beszélgetsz a félhomályban, az arany, gyöngyfüzéres lámpák csendes fényében, és amikor indulnál kifelé, rájössz, hogy már azt sem tudod, melyik városban is vagy, mi vár majd odakint. Szerettük.

Este egy születésnapi ünneplésre voltunk hivatalosak: találkozások, beszélgetések, nevetések, új ismeretségek ajándékai. 

Vasárnap még kiélveztük a várost, nagy sétát tettünk, és még egy gazdagító találkozót beiktattunk. Igazi kikapcsolódást, és feltöltődést hozott a hétvége. 

Újult erővel, következő hét kihívásai, gyertek!

Szép napokat, élményekkel, szeretéssel teli pillanatokat mindannyiótoknak!

Köszönöm, hogy velem tartotok a napi kép kihívásban, jövő hét végén hozom a következő élet-csomagot!

Naprakészen itt követhetsz:
csaladmesem 

Múlt hetünk: http://csaladmesek1.p4hirxqr1q-wg96gyyp16oy.p.runcloud.link/365-napos-kihivas-6-het/

Járjatok nyitott szemmel, sok a csoda körülöttünk!

Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.