Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

365 napos kihívás/ 8. hét

Nyolcadik hét az évből.

7 fotó az életünkből.

Hétfő. Tiszta tavasz.

Na, kitaláljátok, merre jártam? Minden hétfőn itt visz el az utam, amikor tanulni megyek. Minden egyes alkalommal sóvárgok befelé. Epreskert! Valaki, kérlek, juttasson be oda engem, és a fényképezőgépemet!! Lenyűgöz mindaz, amit belesve látni enged ez a hely. Lehet, hogy szobrász akarok lenni?

Kedd – a hét legsűrűbb napja általában. Most sem volt másképp. De az esti összebújás segít hazaérkezni… Ez egy sokat látott kanapé. Legtöbbször igazán jó történetek színhelye: ölelkezések, vidám bunyók, kellemes pihenések. Meg persze a rumlié. Ledobált pulcsik, ott hagyott könyvek, zsepik, zoknik, életnyomok.

Szerda.  Úgy látszik, ez a hetünk a kanapén telik.

Csütörtök. Konyhaparty. A fiúk rendszeresen lecsüccsennek a hűtő elé, és indul a hűtőmágnes-nézés. Általában Nagyobb cipeli oda magával Kisebbet. Nyilván. A legtöbb hűtőmágnesünk autós, szóval előbb-utóbb a nézelődésből “zsumm-zsumm” lesz, ahogy képzeletben versenyre kelnek egymással. 

Merthogy mind versenyautók.

Ez nem kérdés.

Pénteken rendrakás projekt, több-kevesebb sikerrel. Mindesetre az újságból kiszakadt NatGeo oldal csuda érdekes, a pakolás igazán várhat még.

Szombaton dolgozni voltam, mindig nagyon várom a családok megismerését, a hét fénypontja! Valter és Miksa már régi ismerőseim, a náluk készült két évvel ezelőtti képeket ITT megnézhetitek.

A fiúk nagyot nőttek azóta, és bővült a család egy csoda kisasszonnyal. Felíciát hat naposan ismerhettem meg!  

Eddig szigorúan nem kevertem a 365 napos kihívás képei közé megrendelői fotókat, de annyira sűrű volt az élet, hogy estére eszméltem rá: elmaradt a “csak úgy” fotózás.
Így ez az “anonim” fotó a nap képe, mert természetesen még nem adtam át a sorozatot a családnak. A képen az egyik bátyó ugrik a játszómatracon. A nagytesó. Aki rettentően várta már a hugi érkezését, de amikor megszületett enyhe csalódással jegyezte meg: “Azt hittem nagyobb lesz… és szebb.” (Pedig micsoda tündérbogyó, de tényleg!)

Vasárnap szintén dolgos nap, fotózás délelőtt, utána baráti ebédelés, végül meglátogattuk a vastagon hófedte kis falut, ami az otthonunk lesz hamarosan. 

Előző nap egy kedves jóbarát segítségével haladtak a munkálatok, előbb-utóbb csak eljutunk a költözéskész állapotig… 

A képen a dolgozószoba. Ez lesz, itt ni. És majd egyszer mutatom azt a fotót, ahol ül az Ember dolgozósan, az otthonunkban, itt ni.

Köszönöm a találkozásokat! Gazdagító hét volt.

Szép napokat, élményekkel, szeretéssel teli pillanatokat mindannyiótoknak!

Köszönöm, hogy velem tartotok a napi kép kihívásban, jövő hét végén hozom a következő élet-csomagot!

Naprakészen itt követhetsz:
csaladmesem 

Múlt hetünk: http://csaladmesek1.p4hirxqr1q-wg96gyyp16oy.p.runcloud.link/365-napos-kihivas-7-het/

Járjatok nyitott szemmel, sok a csoda körülöttünk!

Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.