Családfotózás ​

Feszengés nélküli családi fotózás,
az otthonotokban, vagy bárhol,
ahol otthon érzitek magatokat.
Egy családi délelőtt, vagy egy együtt töltött délután megörökítése.

48.000 Ft

Egy nap az életünkből

Egy teljes nap megörökítése, dokumentarista családi fotózás.
A családotok egyedi légköre,
valódi zamata: a mindennapok pillanataiban.

140.000 Ft

Ünnep a családban

Fontos emlékek, családi mérföldkövek képekbe csomagolva. Születésnap, keresztelő, házassági évforduló megörökítése.

48.000 Ft-tól

GYIK

A fotózás menetéről

Adott időpontokból
Válassz a megadott dátumok és időpontok közül, add meg az adataidat, és a 15.000 Ft-os előleg utalásával már le is foglaltad a Családmesék fotózásodat. 

Egyeztetés alapján
Amennyiben eltérő időpontban szeretnél szolgáltatást, úgy itt írj kérlek, hogy egyeztessünk! 

Családban élünk, senkit sem kerülnek el az előre nem várt ügyes-bajos galibák. Hogyha részedről valami közbejönne a megbeszélt időpontban, semmi gond, keresünk majd egy újabb alkalmas dátumot. Ha még ez is meghiúsulna, akkor a foglalót elveszíted. 

Hogyha részemről róható fel mindkét időpontunk meghiúsulása, úgy természetesen a foglalót visszautalom.
(Hála Istennek, az elmúlt 10 évben nem volt példa ilyesmire.)

Kérlek, a fotózás lemondását a megbeszélt időponthoz képest 24 órával korábban tedd meg! Köszönöm!

Mivel ez a műfaj történetmesélő fotózás, legtöbbször otthoni, megszokott környezetben zajlik. Különösebben készülnötök nem kell, bekapcsolódom majd a napotok szokásos menetébe. Kitalálhatjátok, hogy valami,
számotokra kedves történés legyen, például együtt sütés, vagy egy séta a játszóra, akár nagyobb kirándulás, vagy társasjátékozás, bármi. Fotóztam már fürdetést, esti mesét, délutáni altatást is, vagy éppen a közös reggelit.

Megérkezésem után egy kicsit ismerkedünk, oldódunk, beszélgetünk, azután
én elkezdek fényképezni. Vakut sosem használok, és nem instruállak titeket.

Természetesen készülhetnek közös családi képek is, ezeket érdemes a végére tervezni, amikorra már mindeki megszokta, h fotózzák, és kellően
feloldódtatok. Így sokkal élettelibbek lesznek ezek a fotók is.

Mivel ez a műfaj a valóságról szól, és annak természetes módon, önmaga által hordozott szépségéről, a retusálás a vágásban, szín-, és fénykorreckióban merül ki. 

Javarészt fekete-fehérben dolgozom, de színes képeket is kaptok majd. A színes és fekete-fehér képek aránya mindig az adott körülményektől,
helyszíntől függ. Mivel ez alapvetően egy spontán pillanatokra fókuszáló
műfaj, a háttér szempontjából sokszor a fekete-fehér verzió tud lenni a letisztultabb. Előfordul, hogy ugyanabból a képből mindkét verziót
elküldöm, ha a fotó ezt megengedi.

A fotózást és retusálást követően mintaképeket küldök a sorozatból, általában a kedvenceimet, hogy láthasd az elkészült munka minőségét.

Ezzel egy időben küldöm meg a szolgáltatás díjáról szóló végszámlát is. Amikor a számla ellenértéke megérkezik, akkor tudom elküldeni a teljes sorozat fotóit. 

Jellemzően a fotózás után másfél-két héttel adom át a képeket, hogy mennyit, az a csomagtól, és attól is függ, mennyire voltunk aktívak,
mennyiféle történés zajlott.

Online kerülnek átadásra, egy letöltő linken keresztül, nagy
felbontásban, profi minőségben. A fotók felbontása 26 Mpixel, ami a kompozíciós vágások miatt, néhány fotón minimálisan csökkenhet. Kis méretben, logóval ellátott verziót
is készítek, kérlek ezeket használjátok minden online felületen! Köszönöm!

Történetmesélő vagyok, a dokumentarista fotózás irányvonala mentén alkotok. Nézz szét a blogomon, vagy a galériákban, csak ezután rendelj szolgáltatást tőlem! Ha így jársz el, akkor nem ér majd csalódás.

Az elkészült képekhez kapcsolódó felhasználói jogok a megrendelőt, azaz téged illetnek. Szabadon nyomtasd, oszd meg, küldd a rokonoknak, barátoknak, rakd ki otthon, és a nagymamánál! 

A fotók kereskedelmi célú felhasználása  kizárólag csak egyeztetést követően lehetséges. 

A képek elkészítésének szerzői jogai engem illetnek.  Mivel minden egyes sorozat elkészülése számomra referenciát is jelent, ezért a Családmesék szolgáltatás promotálására a fotókat felhasználhatom. A felületek, ahol megjelenhetnek a fotók: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, csaladmesek.hu, esetleges Google Adwords felületek. Amennyiben szeretnétek, hogy a szerzői jogokról, ezzel együtt a fenti lehetőségekről is lemondjak, úgy ezzel kapcsolatban egyeztetnünk szükséges. A részletekről itt kérdezhetsz! 

Ajándék kupon

Ajándékozz Családmesék fotózást a rokonoknak, lepd meg vele a nagyit, és minden barátodat!  

Fine art albumok

A fotókat nézegetve átélheted újra a babaillatos, vagy éppen gyerekzsivajos napokat, a képek a családotokról mesélnek. Fotóalbumba kívánkoznak, mely méltó módon őrzi meg a szaladó idő emlékét. Prémium minőségben, hogy ne csak most, de 20 év múlva is öröm legyen kézbe venni.

Csaladmesék fotókönyv

Extra, vastag lapos fotókönyv, fényképes, kemény borítóval, fényes vagy matt fóliával.

Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.