Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Családi fotózás – pózok nélkül

Történetmesélő családi fotózás, egy nap dokumentálása otthoni környezetben, az életteli pillanatokért.

Egy együtt töltött délelőtt

Családi program
 
Ha nem otthon, akkor is otthonosan! Mónikáékkal együtt töltöttem egy délelőttöt, a városban sétálva. Mivel Hollandiában élnek, szerették volna, ha itthon Budapest utcáin örökítem meg a családjukat.

Dunapart és metrózás: Budapest, mi így szeretünk!

“Csodás nap volt, aminek az emlékét ezek a képek 100%-ban visszaadják! Azóta már milliónyit kinyomtattunk a belőlük, es a karácsonyi ajándékok alapját is ezek adták. Egyedül az óriás méretűt még nem nyomtattuk ki, ami a falra kerül majd, mert egyszerűen nem tudunk megegyezni, melyik legyen, a szuper, a még szuperebb, vagy a fantasztikus! NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ ÉLMÉNYT! Mindenkinek ajánljuk szeretettel!”

A hétköznapi semmiségek, a pillanatok, amikből valójában áll az Életünk.

Mert az élet túl rövid a pózokhoz!

Emlékeket csomagolok képekbe. 

Ha nem szeretsz belenézni a kamerába. Ha utálsz pózolni. Ha szereted a spontán pillanatokat. Ha őszinte képekre vágysz. Ha nem szeretnél feszengeni, miközben képek készülnek rólatok. Ha azt akarod, hogy a fotózás mindenkinek jó élményt jelentsen.

Akkor te történetmesélő családi fotózásra vágysz!

Keress bátran! 

Családi eseményre készültök?

Születésnap, keresztelő, esküvő, házassági évforduló?
Történetmesélő családi fotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, újra hallod a nevetést, újra érzed az ölelést. Önmagatokat fogjátok látni a képeken. A családotok egyedi színét, csodálatos valóságát. 
Írj nekem!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Helló, suli!
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.