Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Mondj igent!- esküvőfotózás

Az a nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. De mi van, ha minden úgy tökéletes, ahogy van? Esküvőfotózás, pózok nélkül.
Erre a napra készültök már hónapok óta. Izgalommal, lelkesen, néha félelemmel teli aggódással. Megvan a helyszín, leszervezve a lagzi, megtaláltátok a megfelelő vőfélyt, megálmodtátok a meghívókat, az álomruha a szekrényben várakozik, és minden részlet a helyén. 

Ez a ti napotok!

A legfontosabb, hogy az esküvőtök olyan élmény legyen, amit valóban élveztek! Érezzétek jól magatokat! Mert minden úgy lesz tökéletes, ahogy éppen alakul!

Az élet túl rövid a pózokhoz!

Amikor besétáltam fátyollal elfedett arccal, és dobogó szívvel álltam leendő férjem mellé a templomban… és vártam, ahogyan ő meghatottan felemeli az arcom elől a leplet. És vártam. Köhintettem kicsit. Ő csak mosolygott. Kicsit kezdtem kínosan érzeni magam. Halkan súgtam: “Fátyol…” Semmi. Ő csak mosolyog, édesen, boldogan. De nem teszi a dolgát… Másodperctöredékek múltak el így, nekem borzalmasan hosszú időnek tűnt. “Fátyol!” Ezt már az első sorban ülők tuti hallották. Igen, ezek azok a pillanatok, amikre mosollyal gondolsz vissza.
 

Mert ettől olyan igazi az egész.

 

A pillanatok, amikre emlékszünk majd.

A valódi pillanatok, pózok nélkül. Az igazi emlékek.
 
Az események az életünkben, amik mérföldkövet jelentenek. Kiemelten fontosak. Családotok életének építőkövei. Például az esküvőtök, amivel elkezdődik a kaland. Aztán majd egy cuki első, vagy már vidám sokadik születésnap. Gyermeked keresztelője. A családotok meséje.
Szeretnéd, ha élénken megmaradna az emlék? Évek múltán is jólesően gondolnál vissza ezekre a jelentőségteljes pillanatokra? A képeket nézve szeretsz időutazni, és újraélni életed jelentős eseményeit?

Keress bátran, segítek!

 

Rendezvényfotózás: éld át újra az élményt!

Történetmesélő családfotózás. Mert az élet túl rövid a pózokhoz!
 
Hogyha az esküvődre készülődsz, vagy szeretnél könnyed hangulatú családi fotózást, keress meg! Várlak!
Kezdetek
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.