Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Fafaragás – egy kreatív program

Boróka-ház, ahol mindig izgalmas programokat találsz. Családi hétvége, fafaragás. Családmesék, történetmesélő fotózás egy alkotó programról.
Jártatok már Diósjenőn? Ismeritek a Boróka-házat?
A Börzsönybe kirándulni minden évszakban érdemes. A Gyüttment fesztiválnak Zebegény adott otthon, a Nógrádi várat már mutattam nektek, többször is, a Gyadai tanösvényre is csábítottalak, most Diósjenőre hívlak! Ha itt jártok, fedezzétek fel ezt a kedves helyet, a Boróka-házat! Rendszeresen találhat mindenki a maga és családja számára hasznos, érdekes, értékes programokat. Növény- és gombaismereti tanfolyamok, magbörze, előadások a világ különböző országairól, zenei események, érdeklődőknek csillagászati alapismeretek, és minden ünnepkörhöz kapcsolódó közös készülődések, közösségi alkalmak, de még hosszan sorolhatnám. Elfogult vagyok, imádom ezt a helyet. A most induló fafaragás tanfolyamról hoztam nektek egy kis ízelítőt! 
A fiúk érdeklődve hallgatták a bevezető információkat a fafaragás rejtelmeiről, a különböző fatípusokról. Megfigyelték a  szerszámokat, és alig várták, hogy végre dolgozhassanak!
 
A munka sötétedésig folyt, ütemesen kopogtak a fakalapálók szerszámai. Fricz János fafaragó mester szakszerű és türelmes segítsége mellett csodás alkotások születtek, minden fiú büszke lehetett a munkájára!

Legközelebb én is kipróbálom!

Szerintem a fotókat nézegetve megértitek, miért kaptam kedvet:

Rendezvényfotóst keresel?

Írj nekem!
Történetmesélő családi és eseményfotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, nem csak látod, de újraéled az eseményt, hallod a nevetést, érzed a hangulatot. Keress, ha fontos számodra az élmény!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Helló, suli!
Dúlaünnep
Kezdetek
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.