Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Kiállítás tárlatvezetéssel – rendezvényfotózás

Szobrok: játék a térrel és a formákkal. Detkovics Anikó szobrászművész tárlatvezetése. Rendezvényfotózás Vácon.
A helyszín Vác, Lyra Könyvesház. Ahogy belépek, a könyvek kellemesen színes forgata beszippant. Mindig is szerettem könyvesboltokban időzni, a bőség zavarában válogatva keresgélni egy nekem valót, és egy hívogató, puha fotelben elmerülni a könyv világába. Persze csak módjával, mert ilyenkor megszűnik az idő… A gyerekeim is élvezik az irodalom ilyen jellegű csipegetését. Egy-egy meleg nyári délutánon betévedünk a hűvös könyvesházba, és kalanddal, izgalmakkal, mesékkel telepakolt szívvel – színes, illatos könyvekkel indulunk tovább.

A könyvesbolt most kiállításnak ad otthont!

Nem is akármilyennek! A művészetek találkozása: Detkovics Anikó szobrászművész kiállításán jártam a Lyra Könyvesházban. Szeretem a rendezvényfotózást, gazdagító egy-egy eseményt így ajándékba kapni, a fényképezőgép lencséje mögül figyelve. Csodálatos alkotások, különleges, mesélő szobrok – van, amelyik kifejezetten ebbe a kiállítótérbe készült! – és a létrehozójuk.

Tárlatvezetéssel egybekötött kiállítás, az alkotó saját történeteivel fűszerezve.

Anikó minden szobra élni és vibrálni kezd, ahogy hallgatom a szavait. Mindegyiknek története, lelke van. Szakmai tudása lenyűgöz, a “láncfűrészes szobrásznő” munkái az  önkifejezésen túl fontos üzeneteket hordoznak. Élmény a szavain keresztül megismerni elhivatottságát, művészi tudatosságát.
 

A tárlatvezetés csodálatosan gazdag módja a kiállításbefogadásnak.

 

Csak azt sajnálom, hogy nem hangosképeket készítettem…

A kiállítás még látogatható, érdemes betérni a Lyra könyvesboltba, ha Vácon jártok! Az irodalmi böngészésen túl ne hagyjátok ki ezt a vizuális művészeti élményt sem! 
 
Vannak olyan események az életünkben, amik mérföldkövet jelentenek. Kiemelten fontosak. Egy első, vagy már vidám sokadik születésnap, gyermeked keresztelője, vagy a kiállításod megnyitója…
 
Szeretnéd, ha élénken megmaradna az emlék? Évek múltán is jólesően gondolnál vissza ezekre a jelentőségteljes pillanatokra? A képeket nézve szeretsz időutazni, és újraélni életed jelentős eseményeit?

Keress bátran, segítek!

 

Rendezvényfotózás: éld át újra az élményt!

Történetmesélő családfotózás. Mert az élet túl rövid a pózokhoz!
 
Hogyha szeretnél otthoni, könnyed hangulatú családi fotózást, keress meg! Várlak!
április 8.
Kezdetek
Valter és Miksa
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.