Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Nehogy már a nyúl vigye

A facebook egy jó hely.

Maradjon is az?

Közérdekű közlemény következik!

Tudatosnak kell lenned! 
Ha TE szeretnéd meghatározni, hogy mit látsz, és nem akarod, hogy a facebook döntsön helyetted, akkor olvass tovább!

Igen, a kisvállalkozások megjelenését erősen korlátozzák, ez egy dolog, igyekszem én is alkalmazkodni, megoldani ezt az ügyet. De a kedvenc oldalaid bejegyzéseit te csak akkor fogod látni, ha aktív vagy azon a felületen, ahol ők posztolnak. Hogyha csendben olvastál idáig, akkor egyszerűen eltűnik a faladról a követett tartalom. 

Amiből sok lesz ezután: csoportokban zajló párbeszédek. De nem biztos, hogy az általad érdekes téma fog szembejönni, és az sem biztos, h minden témáról olvasni szeretnél, ami abban a csoportban zajlik. 

Hogyan befolyásolhatod mindezt?

Először is, a kedvenc oldalaid: 
A főoldalon a Kedveled gomb mellett a Követés gombra lépve a legördülő lehetőségek közül válaszd ezt: Megjelenítés elsőként! Így biztos nem tűnik el előled az oldal tartalma.

Több oldal beállítása egyszerre:
Jobb felső sarok, kis nyíl, legördülő menüből a Hírfolyam beállításokat válaszd! Itt pedig Az elsőként megjelenők között a Csak oldalak opcióra kell kattintanod. Ezután feljön az összes kedvelt oldalad, és kis kék csillaggal jelölheted a számodra fontosakat, így megmaradnak elérhetően számodra.

Mindez bármikor újragondolható, változtathatsz a beállításaidon. 
Ami biztostuti: légy aktív a kedvenc helyeiden, beszélgess, kérdezz, mondj véleményt! Így társaságba is kerülsz, és megmarad a számodra lényeges tartalom ott, ahol lennie kell, a szemeid előtt! 

Engem itt találsz:

facebook.com/csaladmesek

Légy Te, aki meghatározod, hogy mi jelenik meg a faladon!

Ne a facebook döntsön helyetted!

Énidő
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.