Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Nyomdalátogatás

Iskolai, kihelyezett magyar óra a váci Kucsák Nyomdában. A könyvkötő műhely varázslatos világa. Eseményképek.
Az élmény alapú pedagógia csodája.
Magyar óra a nyomdában
Tudtátok, mennyire izgalmas egy fogalmazás óra, hogyha a saját könyvedet írod? A berkenyei Wilhelm Hauff Általános Iskolában így zajlik a magyar óra. Az éppen zajló projekt részeként került szóba a könyvnyomtatás témája is. Gutenberg, és Misztótfalusi Kis Miklós után Kucsák Gábor könyvkötő mestert hívta segítségül a harmadik és negyedik osztály, hogy többet tanulhassanak a könyvkészítés tudományáról.

Irány a Kanári-szigetek!

Először a digitális műhelyt látogattuk. Az ofszet nyomdában szakszerű bemutatót kaptunk a modern technika vívmányairól: nagy fénymásolók és óriás nyomtatók, talán csak a számítógép emlékeztetett minket az otthon is használatos példányokra.

Varázslatos könyvkötő műhely!

A könyvkötő műhely lenyűgözött mindenkit: hatalmas gépek, régi, öreg könyvek, az arany díszítés csodája… Emlékezetes délelőttöt tölthettünk itt! Hálásan köszönjük a kedves, izgalmas és sokoldaló bemutatót!

Rendezvényfotóst keresel?

Írj nekem!
Történetmesélő családi és eseményfotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, nem csak látod, de újraéled az eseményt, hallod a nevetést, érzed a hangulatot. Keress, ha fontos számodra az élmény!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Születésmese
Ünneplőbe öltözött az erdő
FELHÍVÁS
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.