Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

KidsOasis utazó nagykövet workshop

Rendezvényfotózás. Hogy az esemény élmény maradjon!
A KidsOasis elkötelezett segítője a családbarát szállások kialakításának.

A KidsOasis Családbarát szélforgót minősített családbarát szálláshelyek kaphatják meg, akik igényesen és magas színvonalon biztosítják a családok pihenését.

Így, a saját nagycsaládos kalandunk, a kanári utazásunk után, bemutatom nektek az utazó nagyköveteket! Ők indulnak különböző hotelek, szállodák, vendégházak tesztelésére, hogy az érdeklődő család belepillanthasson egy-egy üdülőhely hangulatába, és szolgáltatásaiba.

A kiválasztást komoly munka előzte meg. A feladatot elnyerő bloggerek első találkozója, és eligazítása zajlott Dunakeszin, egy interaktív workshopon.Ő

A KidsOasis csapat készülődik az érkező vendégek fogadására.

Oldott, baráti hangulatban, családias légkörben telt az esemény. 

Régi barátságok, új ismeretségek a KidsOasis utazó nagykövet bloggerei között

Kedves vendéglátás mellett zajlott a komoly szakmai munka. Előadások, tapasztalatcsere, tervezés és célok kitűzése. Mindezt elkötelezetten a családok minél kényelmesebb, és minden igényt kielégítő nyaralási, üdülési lehetőségeiért.

Történetmesélő fotóst keresel?

Dokumentarista családi és eseményfotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, nem csak látod, de újraéled az eseményt, hallod a nevetést, érzed a hangulatot. Keress, ha fontos számodra az élmény!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
FELHÍVÁS
április 8.
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.