szabad időpontok

Írj, egyeztessünk!

Minden fontos kérdésre itt választ találsz:

Adott időpontokból
Válassz a megadott dátumok és időpontok közül, add meg az adataidat, és a 15.000 Ft-os előleg utalásával már le is foglaltad a Családmesék fotózásodat. 

Egyeztetés alapján
Amennyiben eltérő időpontban szeretnél szolgáltatást, úgy itt írj kérlek, hogy egyeztessünk! 

Családban élünk, senkit sem kerülnek el az előre nem várt ügyes-bajos galibák. Hogyha részedről valami közbejönne a megbeszélt időpontban, semmi gond, keresünk majd egy újabb alkalmas dátumot. Ha még ez is meghiúsulna, akkor a foglalót elveszíted. 

Hogyha részemről róható fel mindkét időpontunk meghiúsulása, úgy természetesen a foglalót visszautalom.  (Hála Istennek, az elmúlt 10 évben nem volt példa ilyesmire.)

Kérlek, a fotózás lemondását a megbeszélt időponthoz képest 24 órával korábban tedd meg! Köszönöm!

Mivel ez a műfaj történetmesélő fotózás, legtöbbször otthoni, megszokott környezetben zajlik. Különösebben készülnötök nem kell, bekapcsolódom majd a napotok szokásos menetébe. Kitalálhatjátok, hogy valami, számotokra kedves történés legyen, például együtt sütés, vagy egy séta a játszóra, akár nagyobb kirándulás, vagy társasjátékozás, bármi. Fotóztam már fürdetést, esti mesét, délutáni altatást is, vagy éppen a közös reggelit.

Megérkezésem után egy kicsit ismerkedünk, oldódunk, beszélgetünk, azután
én elkezdek fényképezni. Vakut sosem használok, és nem instruállak titeket.

Természetesen készülhetnek közös családi képek is, ezeket érdemes a végére tervezni, amikorra már mindeki megszokta, h fotózzák, és kellően feloldódtatok. Így sokkal élettelibbek lesznek ezek a fotók is.

Mivel ez a műfaj a valóságról szól, és annak természetes módon, önmaga által hordozott szépségéről, a retusálás a vágásban, szín-, és fénykorreckióban merül ki. 

Javarészt fekete-fehérben dolgozom, de színes képeket is kaptok majd. A színes és fekete-fehér képek aránya mindig az adott körülményektől, helyszíntől függ. Mivel ez alapvetően egy spontán pillanatokra fókuszáló műfaj, a háttér szempontjából sokszor a fekete-fehér verzió tud lenni a letisztultabb. Előfordul, hogy ugyanabból a képből mindkét verziót elküldöm, ha a fotó ezt megengedi.

A fotózást és retusálást követően mintaképeket küldök a sorozatból, általában a kedvenceimet, hogy láthasd az elkészült munka minőségét. Ezzel egy időben küldöm meg a szolgáltatás díjáról szóló végszámlát is. Amikor a számla ellenértéke megérkezik, akkor tudom elküldeni a teljes sorozat fotóit. 

Jellemzően a fotózás után másfél-két héttel adom át a képeket, hogy mennyit, az a csomagtól, és attól is függ, mennyire voltunk aktívak, mennyiféle történés zajlott.

Online kerülnek átadásra, egy letöltő linken keresztül, nagy  felbontásban, profi minőségben. A fotók felbontása 26 Mpixel, ami a kompozíciós vágások miatt, néhány fotón minimálisan csökkenhet. Kis méretben, logóval ellátott verziót is készítek, kérlek ezeket használjátok minden online felületen! Köszönöm!

Történetmesélő vagyok, a dokumentarista fotózás irányvonala mentén alkotok. Nézz szét a blogomon, vagy a galériákban, csak ezután rendelj szolgáltatást tőlem! Ha így jársz el, akkor nem ér majd csalódás.

Az elkészült képekhez kapcsolódó felhasználói jogok a megrendelőt, azaz téged illetnek. Szabadon nyomtasd, oszd meg, küldd a rokonoknak, barátoknak, rakd ki otthon, és a nagymamánál! 

A fotók kereskedelmi célú felhasználása  kizárólag csak egyeztetést követően lehetséges. 

A képek elkészítésének szerzői jogai engem illetnek.  Mivel minden egyes sorozat elkészülése számomra referenciát is jelent, ezért a Családmesék szolgáltatás promotálására a fotókat felhasználhatom. A felületek, ahol megjelenhetnek a fotók: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, csaladmesek.hu, esetleges Google Adwords felületek. Amennyiben szeretnétek, hogy a szerzői jogokról, ezzel együtt a fenti lehetőségekről is lemondjak, úgy ezzel kapcsolatban egyeztetnünk szükséges. A részletekről itt kérdezhetsz! 

Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.