Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Születésmese

Születésmese otthon, család és barátok ölelő jelenlétében. Isten hozott a Nagyvilágban, kicsi fiú! Születésfotózás
Pontosan egy évvel ezelőtt történt.
Születésmese
Már hetek óta, rendszeresen, de minimum fél óránként nézegettem a telefonomat. Vártam a hírt. Vártam a hívást. Hamarosan indul, érkezik, a világra születik egy kicsi fiú, akinek az anyukája engem bízott meg ennek az érkezésnek a megörökítésével. Bizalom, ami megremegtette a szívem. Nagyon készültem rá.

Irány a Kanári-szigetek!

Hajnalban érkezett az üzenet. Elkezdődött! Soha ilyen izgatottan nem indultam dolgozni. Sötét ablakok mögött békésen alvó emberek, az éjszaka súlyos csendje, a taxis fáradt nyugalma… hát nem tudjátok, mi készülődik? A szívem a torkomban, ujjongó izgalommal siettem az otthonba, ahová egy új lélek érkezik.
 
Ez volt életem legfontosabb fotózása, ajándék, olyan megtapasztalás, ami gazdaggá tett, mérhetetlenül sokat kaptam azáltal, hogy részese lehettem.

A születés lenyűgözően természetes folyamatának.

Otthon, a család, és hozzáértő, szakképzett segítők, bizalmas barátok körében, annyira természetesen, magától értetődően zajlott ez a Csoda.

Április 8-a volt. Nem csak ennek a családnak, de az országnak is fontos dátum.
 
Az édesanya kora délután már szavazott a házhoz érkező urnába.
 
Mert igen, az életünk zajlik, a csodák peremén is.
Szeretünk, ölelünk, gyermekeket hozunk a világra, közben folyamatosan gondolkodunk, mérlegelünk, érzünk, döntéseket hozunk. És igyekszünk megváltoztatni a világot, meggyőződéseink, hitünk mentén. Máskor félelmeinktől űzve. Hiszek abban, hogy valódi, életmegváltoztató hatalom van a kezünkben. Ott kezdődik, ahol április 8-án én is átélhettem az Élet Csodáját: a Családban.
 
Szeresd, akiket szeretni kaptál! Ezt teszem én is. Ebben van a reményem, az erőm. És ez az a hatalom, ami által szebb világ lehet holnap, mint ami ma van.

Családi fotózást szeretnél?

Írj nekem!
Történetmesélő családi fotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, újra hallod a nevetést, újra érzed az ölelést. Önmagatokat fogjátok látni a képeken. A családotok egyedi színét, csodálatos valóságát. 
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Balázs család
Kezdetek
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.