Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Télből a nyárba 3. rész

Télből a nyárba. Kalandozás Tenerifén. Nagycsaládos utazási beszámoló. Élmények a köbön.
Ha bánatod van - utazz! Ha öröm ér - utazz! Ha éppen nincs semmi különös - hát azért utazz!

5 órás repülőút után érkeztünk meg Tenerifére, télből a nyárba.

Minden napunk gazdagon telített minket élményekkel. Nehéz is elmesélni mindent, pláne kiemelni egy-egy várost, helyszínt, kalandot. 14 nap eseményei, amikről legszívesebben egyesével áradoznék. De megpróbálok egy kis ízelítővel szolgálni, minden utazni induló, vagy csak napsütésbe vágyódó kedves Olvasónak!

Atlanti-óceán

Mivel Tenerife egy sziget, bármerre mész, előbb-utóbb eléd fog tárulni az óceán végtelen látványa. Nem lehet betelni vele. Valami olyan mélységesen elemi erőt sugároz, amitől újra és újra kirázott a hideg.

A turisták által látogatottabb, déli partszakaszok szaharai, világos homokkal vannak feltöltve. Északon találhatjátok a saját, vulkanikus, fekete, mákszerű, lenyűgözően különleges homokos partokat.

Az óceán hideg. Délen a levegő meleg. Északon hűvösebb. Mintha az időjárás térben változna. Kifejezetten szeles részek vannak, aztán olyan területek, ahol sokat esik az eső. Máshol pedig mindig meleg van. Alapvetően a nálunk tavaszként megszokott időjárás az állandó a Kanári-szigeteken.

Tenerife - az örök tavasz szigete

Az élet itt is csak úgy zajlik, ahogyan bárhol. Defekt, és kerékcsere Adeje-ben.

Jártunk még a Loro Parque nevezetű, egzotikus állatkertben is, többek között ezt fogom megmutatni a következő bejegyzésben. Velünk tartasz?

Történetmesélő fotóst keresel?

Írj nekem!
Dokumentarista családi és eseményfotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, nem csak látod, de újraéled az eseményt, hallod a nevetést, érzed a hangulatot. Keress, ha fontos számodra az élmény!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.