Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Télből a nyárba 2. rész

Télből a nyárba. Kalandozás Tenerifén. Nagycsaládos utazási beszámoló. Második rész, megérkeztünk!
Tenerife, helló, itt vagyunk!

Az 5 órás repülőutat szerencsésen túlvészelve, itt vagyunk! Megérkeztünk Tenerifére, a napfénybe, begyűjteni az élményeket, készen az új kalandokra!

Los Abrigosban béreltünk egy – óceánra néző – lakást, ahol lehetőségünk volt főzni, mosni. Mivel 14 napra jöttünk, ez így nagyon praktikusnak bizonyult. Ugyan kevés otthonmaradós napunk volt, amikor nagyszabású ebédfőzésbe kezdhettem volna. Mindössze 3 ilyen pihenőnapot iktattunk be, amúgy pedig reggel bepakoltuk magunkat a bérelt nagycsaládos autóba, és irány a sziget különböző részei! 

Los Abrigos kedves városka, jó választásnak bizonyult. Kicsike, turistákra fókuszált, ahogy délen szinte minden, de mégis nyugodt hangulatú. Az óceánpartja pedig mesés!

Szeretünk, Tenerife!

Arra, hogy közeledik a karácsony, emlékeztettek az itt-ott felbukkanó hangulatvilágítások. De nagyon szokatlan így, a tél időjárása nélkül….

Kanári karácsony - a napsütésben

Mennyire hangulatromboló tud lenni számunkra, amikor nem esik a hó karácsonykor. Hát, van ennél nagyobb kihívás is. Megélni az ünnep hangulatát meleg, nyári időben is!

Ha tetszett Los Abrigos, gyere velem, a következő blogposztban mesélek még a tenerifei kalandunkról! 

Történetmesélő fotóst keresel?

Írj nekem!
Dokumentarista családi és eseményfotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, nem csak látod, de újraéled az eseményt, hallod a nevetést, érzed a hangulatot. Keress, ha fontos számodra az élmény!
Otthoni családi fotózást szeretnél, könnyeden, pózok nélkül? 
Dúlaünnep
április 8.
Lea és Mirjam
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.