Baráth Mea
Baráth Mea

Történetmesélő fotográfus

Téli séta a városban

Nem szeretek fázni.

Ezért leginkább ki sem dugom az orrom a hidegbe.

A napokban viszont olyan kellemesen lágy időjárásba feledkezett a tél, hogy kimerészkedtünk. Családilag útnak eredtünk, nyakunkba vettük a várost.

Budapest számunkra legkedvesebb részein sétáltunk: Gellérthegy, Szabadság-híd környéke.

 Íme, így kalandozunk mi Budapesten.

A gellérthegyi Sziklatemplom számomra különleges hely, régebben sokat időztem itt. Szerettem volna megmutatni a gyerekeknek is, de döbbenten és rettentő szomorúan vettem tudomásul, micsoda turista látványosság lett. Annak minden velejárójával: belépőjegy, kegytárgybolt, tolongó nézelődők.

Úgy határoztunk, ide inkább visszajövünk máskor. Amikor csendesebb. 

Talán akkor ráismerek…

A Szabadság-hídra pedig muszáj volt felmászni. Persze van az úgy, hogy orrot kell fújni még a hídon járás előtt… (Aktuális kedvenc fotóm lett.)

Előre nem tervezett módon még egy gyorsétterem is beszippantott minket, így a nem túl egészséges, de legalább gyors vacsora is letudva, mindenki ágyba zuhanhatott a kiadós levegőzés után.

Beszélgetnél még? Gyere a csoportunkba! www.facebook.com/groups/csaladmesem

Családi fotózást szeretnél?

Írj nekem!
Történetmesélő családi fotózással foglalkozom, hivatásom megőrizni az emlékeiteket, úgy, ahogyan az Élet zajlik: a maga természetességében. 
 
Ha a fotókra nézel majd, újra hallod a nevetést, újra érzed az ölelést. Önmagatokat fogjátok látni a képeken. A családotok egyedi színét, csodálatos valóságát. 
Születésmese
Kezdetek
Babaváró
Akciók, kedvezmények és Családmesés történetek a postaládádba.