Brandmesék

Brandmesék – Show the Secrets of your Business!

Mindig izgalmas, amikor kisvállalkozások keresnek meg, hogy bemutassuk együtt azt, amivel foglalkoznak.

Klára táplálkozási szakértő a Hagyományos Kínai Orvoslásban, Gábor pedig csikung mester. Csodálatos párost alkotnak ők ketten, és értékteremtő munkát végeznek. Komoly és egyedülálló tudással rendelkeznek, és nagyon jó a társaságukban lenni. Számomra is gazdagító találkozás volt, szeretettel ajánlom, nézelődjetek a honlapjukon: https://otelemesetrend.hu/

Molnár Klára, táplálkozási szakértő a Hagyományos Kínai Orvoslásban

A weboldalunkhoz és a közösségi média felületeinkhez szerettünk volna olyan életképeket, amik valóban a hétköznapjainkat és a napi teendőinket, tevékenységeinket örökítik meg. Szerettünk volna természetes képeket, tehát kifejezetten nem beállított képekre, hanem életképekre vágytunk.

Mea fantasztikus hangulatot teremtett a fotózáson – és leginkább ezt azzal érte el, hogy nem akart tőlünk semmit, hanem egyszerűen csak követte azt, amit csinálunk. Így nagyon hamar levetkőztük azt a fura érzést, hogy egy kamera mered ránk. Szinte láthatatlanul követett minket, és ezzel valóban olyan képek születtek, amiken felismerjük magunkat főzés, erdei séta, gyógynövénygyűjtés, csikungozás, teázás közben.

Én ráadásul egy fárasztó hét után reggel nagyon kifacsartan ébredtem, és nem is nagyon volt kedvem az egészhez. Kicsit meg is bántam, hogy nem egy nyugisabb időszakra időzítettük ezt a fotózást. Aztán a fotózás végére azt vettem észre, hogy nem elfáradtam, hanem éppen ellenkezőleg: jó hangulatban teáztuk közösen, és egészen feltöltődtem a Meával töltött nap után.

Nagyon köszönjük a gyönyörű fotókat, a remek hangulatot és a beszélgetést!

Hasonló bejegyzések