A VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁT ÉS FEJLESZTÉSÉT A “VÁLLALKOZÓ START” PROGRAM KERETÉBEN AZ OFA NONPROFIT KFT. TÁMOGATTA. A TÁMOGATÁS FORRÁSÁT A NEMZETI FOGLALKOZTATÁSI ALAP BIZTOSÍTOTTA.

ÉLET / KÉP kiállítás - Budapest Photo Festival
Kiscelli Múzeum
Baráth Mea
történetmesélő fotográfus

A Budapest Fotó Fesztivál idei záró kiállításaként a Kiscelli Múzeumban tekinthető meg Mucsy Szilvia, Somosi Rita, és Szarka Klára kurátori válogatásának köszönhetően egy rendkívül izgalmas anyag a zsánerfotók világából.

fotó: Kiss Andrea
fotó: Kiss Andrea

Hatalmas megtiszteltetés ebben a csapatban szerepelni kiállítóként, ahol - a teljesség igénye nélkül - olyan nevekkel osztozhatok a falon, mint Benkő Imre, Déri Miklós, Urbán Ádám, Sivák Zsófi. Külön öröm volt végre - kivel először, kivel többedszer - személyesen találkozni tehetséges fotós társakkal, mint Boncsér Orsi, Hubai Orsi, Gombai Gellért, Homa Eszter. Mind csodálatos alkotók, hálával és büszkeséggel tölt el, hogy egy kiállításon szerepelhetek velük.

fotó: Gergely Gábor
fotó: Kiss Andrea
fotó: Kiss Andrea

Hoztuk a formánkat, nyaralásból estünk be a megnyitóra, de legalább ott lehettünk!

fotó: Oláh Gergely Máté

Persze az én porontyaim bírtak legkevésbé magukkal, így legalább jó témát szolgáltattak a megnyitó fotósainak. Míg én a háttérben kedélyesen beszélgetek, ők művelik az életképeket...

Azért némely gyerekem egész konszolidáltan nézegette végig a kiállítást.

fotó: Oláh Gergely Máté
fotó: Oláh Gergely Máté

Ott virít boldogan a képem a falon.

fotó: Oláh Gergely Máté

Kiváltság, és nagy öröm a Budapest Photo Festival részévé válni, hálás vagyok a lehetőségért! A kiállítás augusztus 29-ig megtekinthető, mindenkinek szeretettel ajánlom!

Copyright © 2022 Minden jog védve
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram