A VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁT ÉS FEJLESZTÉSÉT A “VÁLLALKOZÓ START” PROGRAM KERETÉBEN AZ OFA NONPROFIT KFT. TÁMOGATTA. A TÁMOGATÁS FORRÁSÁT A NEMZETI FOGLALKOZTATÁSI ALAP BIZTOSÍTOTTA.

vélemény
Gómez - Baranyi Zsófia
"Egyből megtetszett a Családmesék koncepciója, mindig is imádtam a természetes, beállításoktól mentes fotókat, amik képesek megörökíteni a pillanatot pont úgy, ahogy történt. A fotózást élvezte az egész család, a gyerekek is egyből feloldódtak és képesek voltak természetesen mosolyogni, nem a fotózásos erőltetett mosollyal. Bárkinek teljes szívből tudom ajánlani, aki szeretne megörökíteni egy kis részletet a család életéből, és visszanézve újraélni azt."
csomagok

Family Gómez

A varázslatos Tenerifén jártam, amikor itthon mindenki téli fehérségben készülődött karácsonyra. A Gómez családhoz az ablakon át besütött a meleg napsugár, az örök tavasz birodalmában lengte be finom süteményillat az ünnepet várókat.

Történetmesélő családi fotózás a Kanári szigeteken.

Copyright © 2022 Minden jog védve
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram