A VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁT ÉS FEJLESZTÉSÉT A “VÁLLALKOZÓ START” PROGRAM KERETÉBEN AZ OFA NONPROFIT KFT. TÁMOGATTA. A TÁMOGATÁS FORRÁSÁT A NEMZETI FOGLALKOZTATÁSI ALAP BIZTOSÍTOTTA.

vélemény
Nagy-Talmácsi Imola
"Többször voltunk már fotózáson a családdal, ez szerintünk olyan dolog, ami örök emlék és amire mindig szívesen áldozunk. A Családmesék előtt csak beállított fotózáson jártunk. Habár annak is megvan a maga hangulata, és a képek általában gyönyörűek, de két kisgyerekkel egy kínszenvedés!
Egy tökéletes ívet szoktunk bejárni a kérleléstől kezdve, a könyörgésen át a zsarolásig és a fenyegetőzésig... Bizony hamar el is fáradnak a gyerekek egy-egy ilyen alkalommal.
Meával a fotózás egészen más volt, semmi dolgunk nem volt, csupán együtt lenni és játszani, miközben ő csendben a háttérben meghúzódva mesés képeket készített. Egy nyugodt, vidám délután volt hiszti és nyafogás nélkül. Élettel teli, valódi fotókat kaptunk, egy szeletet az igazi hétköznapokból, amire évekkel később rácsodálkozhatunk.
Mea közvetlen, kedves, megbízható és nem utolsó sorban profi. Szívből ajánlom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy mi sem utoljára találkoztunk vele!"
csomagok

Nagy család

Főszerepben a fiúk, és az autók!

Na meg a víz...

Copyright © 2022 Minden jog védve
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram