Nagy család

Történetmesélő családi fotózás otthon, a kertben, pózok nélkül, önfeledten. Nagyszülőkkel, rokonokkal, szerettekkel. A Családmesék dokumentarista fotózás az a műfaj,  amikor mindenki jól érzi magát, nem kell feszengeni és műmosolynak sincs helye. Cserébe egy emlékezetes délelőttöt töltünk együtt, a képeken pedig őszinte pillanatokat kaptok emlékül.

Főszerepben a fiúk, és az autók!

Na meg a víz…

Nagy-Talmácsi Imola

“Többször voltunk már fotózáson a családdal, ez szerintünk olyan dolog, ami örök emlék és amire mindig szívesen áldozunk. A Családmesék előtt csak beállított fotózáson jártunk. Habár annak is megvan a maga hangulata, és a képek általában gyönyörűek, de két kisgyerekkel egy kínszenvedés!
Egy tökéletes ívet szoktunk bejárni a fotózás során: kérleléstől kezdve, a könyörgésen át a zsarolásig és a fenyegetőzésig… Bizony hamar el is fáradnak a gyerekek egy-egy ilyen alkalommal.
Meával a fotózás egészen más volt, semmi dolgunk nem volt, csupán együtt lenni és játszani, miközben ő csendben a háttérben meghúzódva mesés képeket készített. Egy nyugodt, vidám délután volt hiszti és nyafogás nélkül. Élettel teli, valódi fotókat kaptunk, egy szeletet az igazi hétköznapokból, amire évekkel később rácsodálkozhatunk.
Mea közvetlen, kedves, megbízható és nem utolsó sorban profi. Szívből ajánlom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy mi sem utoljára találkoztunk vele!”

Hasonló bejegyzések