A VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁT ÉS FEJLESZTÉSÉT A “VÁLLALKOZÓ START” PROGRAM KERETÉBEN AZ OFA NONPROFIT KFT. TÁMOGATTA. A TÁMOGATÁS FORRÁSÁT A NEMZETI FOGLALKOZTATÁSI ALAP BIZTOSÍTOTTA.

Interjú a Magyar Katolikus Rádióban
Katarzis
Baráth Mea
történetmesélő fotográfus
A Magyar Katolikus Rádió felkeresett, hogy egy beszélgetésre invitáljanak a "Katarzis" című műsorba, ahol kortárs alkotóművészeket mutatnak be.

Bevallom, rémesen izgultam! Nem egyszer éreztem egy mondatom közepén, hogy azt sem tudom, mi lesz a vége... Végig ugrálva kiabált bennem egy kicsi Én: "Ez egy RÁDIÓINTERJÚ, ez egy RÁDIÓINTERJÚ!!!"

Szó esett küldetésről, munkamódszerről, értékekről, családi életről és Szamaras Lőrinczzel való találkozásról is meséltem.
Nagy megtiszteltetés, hálásan köszönöm Pál Amanda felkérését, felkészültségét, kedves interjúvezetését. Csodás élmény volt!
A beszélgetés itt meghallgatható:
A Magyar Katolikus Rádió archívumában is felkereshető a műsor, az időjárás és a járványügyi hírek után meghallgatható, 5:15-től.
Copyright © 2022 Minden jog védve
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram