A VÁLLALKOZÁS LÉTREHOZÁSÁT ÉS FEJLESZTÉSÉT A “VÁLLALKOZÓ START” PROGRAM KERETÉBEN AZ OFA NONPROFIT KFT. TÁMOGATTA. A TÁMOGATÁS FORRÁSÁT A NEMZETI FOGLALKOZTATÁSI ALAP BIZTOSÍTOTTA.

Focus on the Story Portrait Awards
Honorable Mention
Baráth Mea
történetmesélő fotográfus

A Focus on the Story Portrait Awards 2021.

fotópályázat fantasztikus győzteseket sorakoztatott fel. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a 700 nemzetközi nevező közül bekerültem a végső harmincötbe Szamaras Lőrinczről készült portrémmal, amit a portfóliómban is megnézhettek, és a Top10-be, a "Honorable Mention" válogatás nyolc kiemelt fotója közé pedig ezzel a képpel! A fotóra kattintva megnézhetőek a nyertes alkotások.

“Connecting”
© Mea Baráth | Berkenye, Hungary

Amikor beléptem a szobába, és megláttam az otthonról dolgozó szülők, home office apák-anyák számára biztosan ismerős helyzetet, a munkába merülő férjemet, aki próbálja megoldani a határidőre elkészülést, és a fiához való kapcsolódást is - rögtön elővettem a mindig kezem ügyében lévő fényképezőgépet. A pillanat pedig, a valóság, és a mese találkozása: ajándék. Készült néhány fotó ez előtt előtt is a jelenet előtt is, de ahogy haladtak a film kockái, és megláttam a "tükörképet", ezt az egymásra nézést, tudtam, hogy most megszületett A KÉP.

 

Copyright © 2022 Minden jog védve
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram