Szamaras Lőrincz
nemzetközi díjnyertes fotóesszé

Az IPA - International Photography Awards People, Lifestyle kategória 1. helyezését nyertem el Szamaras Lőrinczről készült sorozatommal.

A versenyre több mint 13.000 pályázat érkezett összesen 110 országból, köztük 50 magyar fotós jelentkezésével.
Szamaras Lőrinczben egy különleges embert ismertem meg, akit fotózni fontos élmény volt számomra. A vele töltött időszak egy nem hétköznapi életbe engedett betekintést. Lőrincz gyermekkora óta tudta, hogy lovász szeretne lenni. Egyedül él, az állataival, messze a zajos városoktól. Erdők, mezők, fák és virágok az otthona. A természettel csodálatos harmóniában, az állatok közelségében, szabadon.
A sorozat a Fotófaluban valósult meg, több nap intenzív munka során. Hálás vagyok a szervezőknek, és a családomnak, hogy lehetőségem volt maximálisan az alkotásnak szentelni egy egész hetet. Köszönöm Bácsi Róbert László és Urbán Ádám inspiráló segítségét! És köszönöm Lőrincz nyitottságát, lelkes együttműködését, barátságát!
A nyertes sorozat megtekinthető az IPA honlapján.
2020.
Copyright © 2020 Minden jog védve
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram