Szamaras Lőrincz
nemzetközi díjnyertes fotóesszé

Az IPA - International Photography Awards People, Lifestyle kategóriában 1. helyezett,

és a BIFA - Budapest International Foto Awards Emberábrázolás témakörében szintén 1. helyezett kategórianyertes lett a Szamaras Lőrinczről készült sorozatom.

Szamaras Lőrinczben egy különleges embert ismertem meg, akit fotózni fontos élmény volt számomra. A vele töltött időszak egy nem hétköznapi életbe engedett betekintést. Lőrincz gyermekkora óta tudta, hogy lovász szeretne lenni. Egyedül él, az állataival, messze a zajos városoktól. Erdők, mezők, fák és virágok az otthona. A természettel csodálatos harmóniában, az állatok közelségében, szabadon.
A sorozat a Fotófaluban valósult meg, több nap intenzív munka során. Hálás vagyok a szervezőknek, és a családomnak, hogy lehetőségem volt maximálisan az alkotásnak szentelni egy egész hetet. Köszönöm Bácsi Róbert László és Urbán Ádám inspiráló segítségét! És köszönöm Lőrincz nyitottságát, lelkes együttműködését, barátságát!
A nyertes sorozat megtekinthető az IPA honlapján és a BIFA honlapján.
2020.
Copyright © 2021 Minden jog védve
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram