Our Secret Life During Pandemic

nemzetközi díjnyertes sorozat

A Budapest International Foto Awards 2020-as pályázatán bronz fokozatot, 3. helyezést értem el ‘Family’ kategóriában ezzel a személyes hangvételű, a 2020-as, tavaszi karantén idején készült, saját családi életünket dokumentáló sorozatommal.

Nagycsaládban élni sohasem unalmas. De a karanténba zárt együttlét hatására minden nagyon felerősödik. Intenzívek az érzelmek, az egymásra hatás erős, amit kilélegzek, a többiek azt lélegzik be.

A sorozat nyitóképe a Sixfeetapart-on is megjelent. Egy önarckép, a fürdőben. Az egyetlen hely, ahol nagycsaládos anyaként lehetőségem nyílik találkozni önmagammal. Helló, szorongás, és félelmek…

Minden hatalmasra nőtt: az öröm is, a bánat is. A kiabálás, a harag, a könnyek. A tánc, a nevetés. Az van a szemünk előtt, ami igazán fontos: hogy vagy te, hogy vagyok én. Hogyan működünk mi együtt. Tanulunk szembenézni a szorongással, kimondani a félelmeket, engedjük folyni a könnyeket. A feladat: szeretni. Az életemet, magamat, a családomat. Ma. Mindegy, mi lesz holnap.

 

A sorozat megtekinthető a BIFA honlapján.

2020.

Hasonló bejegyzések